dinsdag 11 oktober 2016

Gezellig, lief en knus

Afgelopen zaterdag 8 oktober 2016 was er een Haakfeest georganiseerd door Mabel en Frederika van Crochetaddict
collectors item - label van Wolcafe
Je kon je inschrijven en dat had ik al snel gedaan, samen met Evelien, die ik al een keer had ontmoet op een haakochtendje bij Tante Setje in Zwolle. Het was afwachten of we waren ingeloot want de aanmeldingen waren enorm. Komt ook mede door de leuke foto's van de vorige haakfeestjes die waren georganiseerd. Toen deed Mabel dit met Dorien, maar nu dus voor het eerst met Frederika. Ik wilde dit graag meemaken en ja hoor we mochten deelnemen aan deze happening.


Evelien en ik gingen richting Hattem naar een mooie locatie, Herbergmolecaten wat ligt in een bosrijke omgeving. Op de locatie was een speciale ruimte voor ons ingericht door de dames met haaksels, lekkers en al een super geweldig welkomstcadeau. Vier heerlijke bolletjes wol van ByClaire, deze waren gesponseerd door Groothandel G. Brouwer het geheel was leuk neergezet met een mooie strik en een superfijn label. Echt een collectorsitem, want wie op dat feestje is geweest heeft die mooie herinnering. Er lag verder een patroon van Mabel en Frederika voor polswarmers en daarbij hippe labeltjes. De labels hadden ze geregeld via Wolcafe. Dus dat was al heel fijn binnenkomen.

Het was een gezellig clubje wat er zat en al gauw werd er contact gemaakt met iedereen. Je kent elkaar eigenlijk van Instragram en een enkeling had ik al op een ander haak-event ontmoet. Gezellig samen wat drinken en eten en kletsen is dan heel vanzelfsprekend. Je deelt toch samen een passie - haken! Hadden we wel in de gaten hoe bijzonder dit is? Ik eigenlijk pas achteraf.

Er werd gehaakt aan de polswarmers. Maar oh haken en kletsen, het is voor mij wat lastig. Ik wist zelfs een begindraad niet te vinden ;-) Toen was er tijd om te gaan lunchen, wat een heerlijke dingen allemaal. Van heerlijke broodjes tot warme soep en warme snacks. Heerlijk hoor! Dat was prima verzorgd.

Na verloop van tijd gingen we naar buiten de haakwerken uitstallen. En dan komen er toch tassen vol met kleurige, hele bijzondere en geweldige haaksels dat wil je niet weten. Een kleine impressie van hoe het er buiten uitzag! 
Er werden foto's gemaakt van de hele groep maar ook van de vesten. Vele hadden een vest gemaakt naar patroon van Saskia Laan.  Oh wat was ik vereerd dat ik het vest van Karin Groenewoud aan mocht. Heel even...maar dan ook heel even waande ik mij echt even lid van deze club. Wie weet ga ik er toch aan beginnen en wellicht ook in die kleur, want gek of niet die knalkleur stond me prima.

Er werd een verloting gedaan van heel veel mooie spulletjes. Altijd leuk om iets te winnen en dat deed ik ook nog. Helemaal blij met de agenda van By Claire..die ik mocht winnen, ik sprong bijna een gat in de tent. Want ook al gebruik en ga ik de agenda niet echt gebruiken (zonde) die tas die erin staat, daar heb ik wel mijn zinnen op gezet. Wel eerst nog wat andere projectjes afmaken, maar hij staat met stip op een nummer 1.Er waren ook nog prijzen van Ingthings, Hipjuffertje, Little box of Chrochet en van IngridLeukgemaakt kortom wat was dat fijn en goed georganiseerd. Leuk als sponsoren zo hun spullen beschikbaar stellen. Ben ik een sponsor vergeten...geef het aan in de opmerkingen. Het was allemaal zo overweldigend.

Verder kregen we een goed gevulde shopper van Groothandel Brouwer cadeau met daarin leuke gadgets en wol van Wolplein, heel toffe bol wol en leuke kleine hebbedingetjes van Carosatelier, heerlijk bolletje biologische katoen en een te gekke steekmaarkeerder van Wolgoed. Een bol wol en een boek van Hooked. Een handig tasje van Scheepjes. Tijdschriften van Aan de Haak.
Fijne kaartjes van Illeke Illustraties, Annemaries Haakblog en een te gek cadeau van Nederlandse Breidagen. Namelijk een gratis toegangskaartje. Ik ga op vrijdag 21oktober a.s. hopelijk weer wat gezellige haakgekkies ontmoeten!
Nog wat lekkers en liefs van de organiserende dames, Mabel en Frederika. Kortom wat een geweldige goodiebag hadden de dames van Crochetaddict geregeld. Alles werd heerlijk ontvangen door iedereen.

Wat een gezelligheid allemaal. Nog even blijven kletsen, ondertussen een toffe ketting via Atelier Brenda gekocht. Via De Haakfabriek nog twee toffe leren sjaalriempjes geleverd gekregen, altijd weer leuk ingepakt en weer met iets extra's erbij. En dan ook nog eens een heerlijke reep chocolade van moeder (Harma) en dochter (Marikaisa) vanuit Groningen gekregen. Echt zo bijzonder!

Ik vond het een gezellige, lieve en knusse dag! Wat was ik blij hier aan te mogen en kunnen deelnemen. Ik hoop dat jullie ook een keertje willen en kunnen aanschuiven bij zo'n geweldig feestje. Hou hiervoor de site van Mabel en Frederika in de gaten en de meldingen op Instagram. Ook als zou ik zelf ook heel graag weer willen deelnemen aan zo'n heerlijk feestje, ik snap dat andere dat ook willen en dus gun ik iedereen een kans op deelname.
Want de energie die je ervan krijgt is zo fijn.

Ik nam nog een leuk zelfgemaakt cadeautjes als dank voor Mabel en Frederika, maar daarover in een ander blog nog wat meer.

XX L


 

 
 
 

2 opmerkingen:

  1. Wat hebben jullie een heerlijk feest gehad, Linda. Jullie zijn goed verwend. En ik ben het met je eens hoe bijzonder het samenzijn met anderen die dezelfde hobby hebben is. Het is altijd gezellig en je maakt makkelijk contact door de gezamenlijke hobby. Fijn weekend! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ingrid, het was echt een hele leuke en gezellige dag. Voor herhaling vatbaar...maar ik gun andere ook zo'n leuke dag, dus ik schrijf mij de volgende x niet in...hoe leuk ik het ook vind. Er komen nog genoeg haakbijeenkomsten hoop ik! Liefs Linda

      Verwijderen