woensdag 27 september 2017

It was a SUNNY day...

Zaterdag 23 september was het een bijzondere SUNNY day.

Lieve Instagramvriendin Ingrid van Sunny Designs gaf een heel tof haakfeestje bij 't Voorpand in Marknesse. Dit ligt in de Noord-Oostpolder, super mooi gelegen langs een water. Een hele mooie locatie en zeker als het weer zo enorm meezit.

Er waren een hoop mensen en Ingrid werd heerlijk verwend met mooie cadeaus. Ook ik bracht iets mee...ze is dol op flamingo's. Dus ik nam een pot met wat waxinelichtjes gevuld en een cadeaubon van een heerlijk chocolade winkeltje hier in mijn dorp. Met de uitnodiging aan Ingrid om dan samen een kopje koffie/thee te drinken...terwijl ze nog wat handgemaakte bonbons kan inslaan. Ze woont niet zo heel ver bij vandaan dus dat is te doen hoor voor haar! Ik had er een eigengemaakte hanger aan gedaan van een flamingo. Tja en toen ik nog een flamingo zeepje tegenkwam (niet op foto) toen was het compleet!

Ons zonnige uitzicht Er lag een door Ingrid ontworpen Tunisch haakpatroon klaar. De tunische haaknaald van Knit Pro met kabeltje kregen we cadeau van het Voorpand. Echt heel blij mee, nummer 5 had ik namelijk nog niet!
Verder konden we drie bollen heerlijk zacht Fonty garen uitkiezen. Oh en dan zijn kleurtjes kiezen best moeilijk hoor. Maar de heerlijke roze tinten lonkte echt naar mij.

Verder konden we kijken naar twee workshops waaronder het Fair Isle breien. Oh wat zou ik dat graag willen kunnen. Het gemak waarmee ze dat deed. Ik ben blij dat ik een beetje kan breien...laatst zelf voor het eerst met succes een kabel gebreid. Maar dit is echt een enorme uitdaging...of ik die nog ooit aanga?
En uiteraard heerlijke wolletjes bekijken en voelen. Echt heel tof. Ik heb niks gekocht, immers mijn pakket voor de Mysteryblanket kwam binnen en Ingrid had ons onlangs ook nog verwend met een toffe goodiebag tijdens een gezellig haakmiddagje bij haar thuis. En het feit dat de WIPS (work in progress) nog volop in mijn mand lagen, weerhield me ook. Best knap hé.
Maar waarschijnlijk schaf ik toch nog wat bolletjes aan van BorgodiPazzi. Want we kregen een superfijne gevulde goodiebag mee. Beschikbaar gesteld door Bert Noorderrijk BN Agenturen

Kijk voor meer toffe foto's op mijn Instagram account!

En daarin zaten onder andere deze hele mooie bolletjes Amore 360 in een supergave zachtblauwe tint in. En oh daar zou ik heel graag mee willen breien. Maar niet Fair Isle hoor!

Oh die kleur !!
In de goodiebag zat nog een tof leren label beschikbaar gesteld door Chantel van De Haakfabriek die we op de iPad hoes kunnen bevestigen.


Ik heb weer een hele fijne middag mogen hebben samen met hele lieve haakgekkies. Sommige al een paar keer gezien, andere voor het eerst. En wat is er leuker dan op zo'n mooie SUNNY day weer zo lekker te kunnen kletsen en een beetje te haken. Een dikke dankjewel lieve Ingrid!

Ik wens je een zonnige dag toe!

XX L


Geen opmerkingen:

Een reactie posten