dinsdag 26 september 2017

Mystery Blanket 2017
Voor het eerst doe ik mee aan een CAL ( Crochet ALong ) waarbij het garenpakket zit. 
Dit alles wordt georganiseerd door de Breiclub
En dan heb ik het over de Mystery Blanket 2017!

Supergave tas van ....papier! Echt!

Deze CAL is niet openbaar. Afhankelijk van voor welk pakket je kiest krijg je toegang tot bepaalde delen van de online Brei/Haakcommunity.

Maar ja eerst keuzes maken...

De eerste keuze was of je mee wilde doen aan een gebreide deken, deze is ontworpen door de te gekke dames van Clubgeluk ...je kent ze vast wel van de gebreide hammen en de gebreide onderbroeken. Echt soms zijn het wel hele bijzondere projecten die hun verzinnen,
Maar ook een gehaakte versie van Lisanne Multem van Draad en Praat behoorde tot de mogelijkheid om uit te kiezen.

Ik twijfelde lang maar koos toch voor het haakpakket. Mijn brei-vaardigheden zijn nog niet helemaal optimaal en wilde ik zo'n -waarschijnlijk- toch wel gekke en hysterische deken van Clubgeluk wel echt in huis hebben? Ze hebben een leuk maar toch wel eigenzinnige smaak. En hier in huis kiest men liever voor rust. Dus KLIK naar veel vijven en zessen was ook die keuze gemaakt.

Dan was het een keuze voor een klein of groot pakket...ik heb op basis van de prijs gekozen voor een kleine deken. En daar was ik EUR 75,- voor kwijt. Best een bedrag. Maar goed soms moet je jezelf verwennen. En ja een mooi ontwerp of patroon énwolletjes kosten nu eenmaal geld. Dus klik die keuze was gemaakt.

De  kleur kon ik vervolgens zelf uitkiezen aan de hand van vier thema's en bij deze CAL zijn het de vier jaargetijden. De winter, de lente, de zomer en de herfst.
Ik koos voor de zachte lente kleurtjes die Lisanne in haar ontwerp heeft gebruikt. Klik...weer een keuze gemaakt.

Maar ja wat is het ontwerp? Dat is dus echt een  MYSTERY

Daarna was het wachten tot je het pakket zou binnenkomen....dat duurde helaas wel even. Maar logisch de Mystery Blanket CAL start in oktober. Genoeg tijd om nog wat andere projecten te haken hihi.

En ja daar was de leuke doos, deze werd bezorgd terwijl ik ook nog een leuk haakfeestje had. Na een haakmiddag met veel plezier, zon en een beetje haken was het toch spannend om bij thuiskomst de doos te open.En dit kwam eruit rollen. Heel blij mee. Zijn het geen toffe kleurtjes? Er zit katoen bij naast heerlijk wollig garen en dat van verschillende merken zoal Durable, Phildar en Schachenmayer.


Nu wachten tot de CAL start...zin in!

XX L

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kleurtjes Linda en mooie garens ook! helemaal mee eens soms moeten we onszelf ook verwennen dat verdienen we gewoon he! Ik ga je vorderingen volgen zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja toffe kleurtjes hé Heidi! Maar ja Lisanne heeft smaak wat dat betreft dus volgens mij was elke keuze wel een goede geweest. En ja soms moet je jezelf maar een beetje verwennen. En een beetj uitdagen...hoewel het breipakket mij iets teveel uitdaging was hihi.
   Liefs Lin

   Verwijderen