dinsdag 17 april 2018

Craftdates...de uitvoering


Een nieuwe term om gezellig samen te handwerken. Het principe is heel tof uitgelegd in het boek en ook op de site van de dames van Craftdates.

Samen met een aantal meiden/dames hadden we al zo af en toe en samenkomst. Maar dat was veelal je eigen projectje meenemen en kletsen...vooral veel kletsen. We besloten om het anders te gaan aanpakken naar aanleiding van het boek. Dus elkaar verrassen met een leuk project wat je van te voren niet weet. Degene bij wie het is bepaald het project en de kleurtjes worden afgestemd op degene die komen.

Ingrid was de eerste die het organiseerde. Als je klikt op Studio92 dan komt je direct op de blog van Ingrid, waar ze een stuk schreef over haar ervaringen met het organiseren. En dat is best spannend. Maar ze had het echt superleuk en mooi gedaan. Bij binnenkomst stond er al een tof pakketje klaar met een mooi label met je eerst letter van je voornaam. Er stond vilt en er was garen. Ze had wat hints gestuurd via de stories van Instagram om ons van tevoren lekker nieuwsgierig te maken en ze had verzocht een borduurnaald mee te nemen.

We mochten het doosje opmaken en daarin had ze allerlei materiaal gestopt voor het borduren met vilt van een naaldenmapje en voor het maken van een sleutelhanger. We konden de materialen uit het doosje gebruiken maar ook de materialen die op tafel stonden. En het stansapparaat stond er, dus je kon zelf lekker aan de gang. Iedereen was super enthousiast over hoe het er uit zag. Al snel was iedereen aan de slag en waren we erg geconcentreerd bezig. Dat gebeurt niet zo snel hihi.

Ingrid had een heerlijke lunch voor ons verzorgd met brood van haar broer Peter Bakt Brood nou en dat was toch geweldig lekker vers brood, we bleven smullen.De dag schoot voorbij, maar iedereen was enorm gebrand om het naaldenmapje zo ver mogelijk af te maken. Ingrid zelf had een sleutelhanger gemaakt uit praktische overweging hihi want ze was al een keer haar fietssleutel kwijt geraakt.
Op Instagram kan je zien wat iedereen heeft gemaakt klik op de namen om te gaan naar de Instagram account van mijn haakgekkies Evelien Eef Ingrid en Ingrid

En die van mij dan...


Inmiddels heb ik ook mijn sleutelhanger af. Deze heb ik anders gemaakt. Ik wilde deze laten matchen bij mijn tas (patroon is de #lidysgehaaktetas uit het boek Craftdates). Dus ik heb mijn stansapparaat erbij gepakt en wat veganleer met zilver...en dit is het resultaat;
Echt de dag was zo super leuk en gezellig. We kijken al uit naar de volgende craft date !
Bedankt lieve Craft-vriendinnetjes 😊

XX L

Psje Als je hier klikt kom je op de Webshop van Ingrid, een heuse snoepwinkel voor papier, stansen en nog veel meer. Ook de Craftdates clearstamps en stansen zijn bij haar te verkrijgen.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk bericht over onze gezellige craftdate. Zo leuk dat jullie zo enthousiast waren. Je naaldenmapje en sleutelhanger zijn mooi geworden. En met die ster op de sleutelhanger past die mooi bij je blauwe tas. Liefs, Ingrid xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was ook geweldig door jou georganiseerd. En beiden waren superleuk om te maken. Wat fijn dat je mijn versie van de sleutelhanger leuk vind! Liefs, Lin

      Verwijderen