woensdag 29 maart 2017

Visjes uit de zee....

Mooie vissen hé? Hoe ik kwam om deze te maken en wat ik er mee heb gedaan....lees je hieronder!

visjes
Ik heb in maart namelijk een heerlijke 8 dagen vertoefd op Curaçao met manlief. Wij waren beiden in 2016, 50 jaar geworden en hebben besloten om af te reizen naar dit mooie, relaxte en zonnige eiland. Mede omdat er ook een goede vriend en vriendin van ons wonen, was de keuze gemaakt voor deze bestemming. Hun wonen en werken daar nu alweer 6 jaar en we hadden beloofd na 5 jaar hun te gaan bezoeken.

Het is een lange reis, maar echt de moeite waard. Het eiland is heel divers en gericht op een relaxte levensstijl. De natuur is bijzonder mooi. Het eten heerlijk. Strand en zee zijn zoals je ze vaak op plaatjes ziet.We hebben niet alles gezien - je moet er uiteraard echt wel relaxen hoor ;-)

Voor het eerst in mijn leven gesnorkeld. En daar kijkend onder water naar die visjes kwam ik naar boven met deze inspiratie. Ik heb voor de Postengelenpost deze leuke visjes van een oude wollen deken en met heerlijke zonnige en zomers kleurtjes gemaakt. Ik ga ze vandaag lekker inpakken en verzenden. Door de vakantie heb ik nu 4 Postengelenpost te verzenden. Maar blijft heerlijk om te doen!

Hieronder nog wat heerlijke vakantiefoto's! Bij het selecteren zag ik nog zoveel leuke en mooie foto's ...en ik had al wat op Instagram gepost! Geniet je nog even lekker mee met mij van de plaatjes!

XX L
Geen opmerkingen:

Een reactie posten