maandag 10 april 2017

Back to Basic

Het mooie label van De Haakfabriek voor op het mandje


Zaterdag 8 april was er een heerlijk Haakfeestje georganiseerd door Mabel en Frederika. Samen organiseren ze via hun website en Instagram leuke haakfeestjes. Je kunt hier meer informatie vinden.
Ieder apart hebben ze een geweldige website. Kijk hier voor de site van Frederika en klik hier voor de site van Mabel. Dames nogmaals een dikke dankjewel voor jullie organisatie!

Er waren heel veel aanmeldingen bij hun binnengekomen en toen werd er besloten dat er maximaal 50 deelneemsters konden worden ingeloot. Ik behoorde tot één van de gelukkigen! Wat erg fijn was dat Evelien ook was ingeloot. Dus we konden voor een tweede keer deelnemen aan dit leuke en toffe feestje. Mijn ervaringen van de vorige keer staan in deze blogpost van mij.

Samen met nog een Evelien gingen we op pad. We volgen elkaar allemaal. Maar deze laatste Evelien hebben we dus bij het ophalen met de auto voor het eerst "live" gezien en gesproken, maar het klikte meteen.
Dus we gingen op pad met een vol bepakte auto naar de feestlocatie!


Het werd gehouden op een heerlijke plek namelijk Fruittuin Verbeek in Oldebroek was dit keer het decor voor bijna 50 dames om samen te komen. En die ruimte hebben ze gelukkig. De heerlijke taartjes en de koffie bij binnenkomst voorspelde al veel goeds. De zelfgemaakte lunch werd geserveerd in buffetvorm in hun prachtige grote keuken. Dus aan de innerlijke mens was zeker gedacht. Zeker de moeite waard om een keer naar terug te gaan. En het is niet zo ver bij mij vandaan, dus ik ga zeker nog een keertje een dagje daarheen. Want ik heb de winkel niet eens gezien...uhm was gewoon te druk met kletsen.

Er komen op zo'n feestje bekenden en onbekenden. Het was eigenlijk onmogelijk om iedereen te leren kennen. Maar gelukkig een aantal lieve meiden gesproken die ik al geruime tijd bewonder en volg via Instagram. En heerlijk om bekenden weer even te knuffelen en te spreken!
En ja de tijd, die vloog ook voorbij. En er moest tussendoor nog gehaakt worden. We kregen jute en een lekker zacht bolletje Durable en een patroon om een heerlijk mandje te haken. Bij mij is deze nog niet af...ik wilde een wat groter mandje. Maar oef voor je spieren is haken met jute nog best wel een dingetje. Maar goed het resultaat volgt gauw op mijn Instagram. Het mooie label wat je hierboven ziet kregen we van De Haakfabriek echt weer een heerlijk collectors-item!

Voor we het wisten was het tijd om alle projecten buiten uit te stallen. Wat een kilometers wol zitten er toch in al die handwerken van ons. Echt enorm mooi om te bekijken, inspiratie en motivatie op te doen. Ik hield me altijd verre van Cal's maar oh nu ik zulke mooie heb gezien wil ik toch wel aan de slag met een mooie Crochet Along.

Tijd voor nog een heerlijke groepsfoto, wat lekkers en wat te drinken. Dacht je dat het Back to Basic was....we werden toch weer enorm verwend hoor.

mmm ik was een bolletje Durable vergeten op de foto te zetten !
Heerlijk garen van Durable van de Groothandel G. Brouwer

Fijne en gloednieuwe bolletjes EPIC van Yarn and Colors en alles kregen we in de meest heerlijke tinten roze. Ze hebben per garensoort volgens mij 100 kleuren, dus dat matcht eigenlijk altijd wel.

Bert Noorderijk sponsorde op het laatste moment garen van Fonty en Borgo di Pazzi. Omdat Bert in Barneveld woont en ik ook....was mijn autootje tot de nok toe gevuld. Vandaar die bepakte auto!
Iedereen kon er heerlijk uit kiezen.

We kregen dus dat mooie label van Chantel. Zo lief dat zijn dat sponsorde. Voor andere labels en nog veel meer neem eens een kijkje bij De Haakfabriek

Verder heeft Mabel, een van de organiserende dames een eigen webwinkeltje onder de naam Hip met Kleur
Ze zit in De Winkeltjes Winkel in Coevorden, daar geeft ze onder andere (haak)workshops. Jammer dat Coevorden zo ver weg is. Maar ik wil toch echt nog graag een keer bij haar gaan kijken.
Zij gaf ons naast een leuk haakpatroon met alle toebehoren ook nog eens een kortingbon cadeau. Dat is toch veel te gek!

Maar echt helemaal top vind ik zelf de hele persoonlijke gesprekken en van sommige kreeg ik  zelfs heerlijke en lieve cadeautjes. Gemaakt en gecreëerd met zoveel aandacht. Ik smelt daar gewoon van.
Lieve Harma, lieve Marikaisa, lieve Janneke en lieve Ingrid (hier vind je de site van Ingrid voor het maken van kaarten en nog meer leuks) bedankt voor jullie persoonlijke en bovenal lieve cadeautjes.

Zó lief
Met een lading energie, een volle buik en volle tassen gingen we weer op huis aan. Ik geniet nog na van een fantastisch haakfeestje met de heerlijke contacten en gesprekken met Haakgekkies, die we samen konden en mochten hebben.

XX L
4 opmerkingen:

 1. zo leuk om te lezen over deze fijne dag Linda! ik vond het erg leuk je eindelijk eens te zien en volgende keer wat langer te kletsen. lieve groetjes esther (essiebirdies)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Esther ...echt zo leuk jou te treffen maar inderdaad de volgende ontmoeting moeten we veel langer kletsen hoor! Liefs Lin

   Verwijderen
 2. Wat een onwijs leuk en lief blog!! Een prachtig overzicht van een heerlijke dag!! Voor ons ook echt een feestje om te mogen organiseren!! Super gezellig dat je er weer bij was!! Je bent een lieverd!!

  Tot gauw!!

  Liefs, Mabel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach wat lief Mabel....dankjewel (bloos) het was echt weer zo leuk en gezellig. Nogmaals bedankt! Liefs, Lin

   Verwijderen