maandag 28 augustus 2017

Leuke actie...Soms is het gewoon leuk om iets weg te geven....
Via Instagram en via mijn blog geeft ik deze leuke hangertjes weg. Zelf gemaakt met krimpplastic. Vroeger was het bekend onder de Nederlandse naam Krimpie Dinkie.

Ik knip nog alles handmatig, dus het is wel enigszins te zien dat het handgemaakt is. Maar hopelijk komt daar binnenkort verandering in!
Er waren er ook een aantal mislukt. De hitte van je oven is wel heel bepalend. Dus ik moet zeker nog een hoop oefenen. Maar het is waanzinnig leuk om te doen.
Ik heb ze gemaakt op doorzichtige A4 vellen krimpfolie. Je hebt ze ook iets minder doorzichtig en nog in allerlei kleuren, maar daarin moet ik nog even kijken wat het beste werkt.
Ik las ergens over opschuren van de transparante vellen, zodat de kleur beter blijft zitten. Kortom ik kan nog even vooruit met mijn nieuwe hobby.

De hangertjes kan je gebruiken om aan een etui te hangen, aan een armbandje of kettinkje hangen, of om als progress-keeper bij je brei- of haakwerk te gebruiken. Of aan een sleutelhanger staan ze ook supertof. Kortom zeer veelzijdig te gebruiken. En ik vind ze superschattig.

Op mijn blog geef ik alleen deze hanger weg....die met de flamingo!


Wat moet je doen? Nou hieronder gewoon een leuke reactie plaatsen. Op vrijdag 1 september 2017 laat ik weten wie de winnaar is van deze toffe hanger. Nog kans maken op de andere hangertjes kijk dan op mijn Instagram account. Daar staan twee hangertjes die je goed kunt gebruiken voor je haak/breiwerk, met name als reminder met welke naald je bezig bent. Handig voor als je - net als ik - vaak meerder brei/haakprojecten hebt lopen ;-)

XX L

1 opmerking:

  1. Deze is echt super schattig. Heb er "vroeger" ook aardig wat mee afgeknutseld.. gr. Ada

    BeantwoordenVerwijderen